Over Payt

Payt automatiseert het gehele traject van factuur tot aan de deurwaarder

Van het opzoeken van een telefoonnummer tot het oriënteren op een nieuw (koop)huis; automatisering is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Waar we vroeger vaste telefoonnummers opzochten in een telefoonboek, kijken we nu snel even op Google. Een nieuw huis kopen? Op Funda kun je alles al ontdekken, nog voor je het huis in het echt hebt gezien.

Payt is het grootste online incassoplatform van Nederland. Wij automatiseren uw facturatie, debiteurenbeheer én incassotraject. En net als met alle innovatieve diensten zorgt dat ervoor dat de traditionele markt op zijn kop wordt gezet!

florisgrafie_DSC_1267

Transparant en efficiënt

Payt biedt een transparant traject, van facturatie tot laatste aanmaning en incassotraject, voor een vaste prijs. Het intelligente platform stelt u in staat om het debiteurenbeheer van uw organisatie efficiënter in te richten én om zelfstandig minnelijke incassotrajecten te starten en te beheren.

U kunt dat traject op ieder gewenst moment beïnvloeden en bewaken. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor in het gehele proces op een gemakkelijke manier kunt communiceren met uw klant over de facturen.

6.000+ gebruikers in 3 jaar tijd

De traditionele incassomarkt veranderen, dat is de ultieme ambitie van Payt vanaf 2012. 3 jaren, 642 pakketkoppelingen en meer dan 6.000 klanten verder, zijn we ervan overtuigd dat het platform van Payt dé toekomst is van de debiteuren- en incassowereld.

Dat geeft ons de kans om het platform van Payt verder door te ontwikkelen. Dagelijks werken zes developers aan het platform van Payt. Zij verbeteren niet alleen de bestaande functionaliteiten, maar maken ook nieuwe mogelijkheden, die het debiteurenbeheer en incassotraject voor jou als klant nóg gemakkelijker maken.

Gelukkige klanten, beste start-up én Rising Star

Gelukkig blijft ons werk niet onopgemerkt. Zo krijgen we vele positieve reacties van onze klanten, dat is voor ons het belangrijkste. Waar we ook best trots op zijn? We zijn de beste start-up van Groningen geworden én we mogen onszelf één van de 10 Deloitte Rising Stars van 2015 noemen.

Word ook een gelukkige klant!