Wij zijn Payt

Payt is het grootste geautomatiseerde debiteurenbeheerplatform van Nederland. Wij zien het als onze uitdaging om het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doen we door het proces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

Team van Payt

Iedere dag werken de developers van Payt aan het debiteurenbeheerplatform. Voortdurend verbeteren zij de bestaande software en ontwikkelen ze nieuwe functionaliteiten, met als doel het debiteurenbeheer voor u als klant nóg gemakkelijker te maken. Heeft u toch een vraag? Dan zit de supportafdeling voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

Payt is opgericht in 2012 door vijf ondernemers. Vanuit de overtuiging dat het inningsproces vele malen beter en gemakkelijker kan, hebben we een platform ontwikkeld dat hierin faciliteert. Met onze uiteenlopende expertises op het gebied van dienstverlening, accountancy en automatisering ontwikkelden we software die op alle vlakken uitblinkt.

 

                              

Aziz Al-Harazi              Sander Kamstra     Rob Rustenburg      Merijn Stapert     Jelger Gustafsson

Succes

Gelukkig blijft het werk van Payt niet onopgemerkt. Zo hebben we in de afgelopen jaren ruim 8.000 organisaties mogen aansluiten. Daarnaast werden we in 2016 door Sprout genomineerd als Sprout Challenger en kregen we in 2015 de titel ‘Beste start-up van Groningen’. Ook mogen we onszelf één van de tien Deloitte Rising Stars van 2015 noemen. In 2016 inden we voor het eerst meer dan een miljard euro aan facturen voor onze klanten. Dat is op zo’n moment wel bijzonder. Inmiddels lijkt het innen van 10 miljard euro een kwestie van tijd.

Probeer Payt!