Voor zzp, mkb grootzakelijk

Het online incassotraject van Payt is geschikt voor zzp, mkb en grootzakelijk. Met één druk op de knop een incassotraject gestart; het lijkt niet alleen gemakkelijk, dat ís het ook!

Payt voor zzp

Als zzp’er heeft u vaak maar een aantal opdrachtgevers. Op het moment dat een van die opdrachtgevers de betalingsverplichtingen niet nakomt, voelt u dat direct. Zowel in uw portemonnee als in de relatie met de klant. Bang om een klant kwijt te raken, zijn veel zzp’ers geneigd om het facturatietraject te lang door te laten lopen. Als het al tot een incassoprocedure komt, dan zijn er niet zelden al enkele weken, zo niet maanden, verstreken. Het minnelijke incassotraject van Payt is de perfecte service voor zzp’ers.

Payt is de grootste online incassodienstverlener van Nederland en heeft meer dan 1.000 zzp’ers geholpen bij het innen van facturen. Hoe dat komt?

Voordelen Payt voor zzp’ers:
  • Snel van start: binnen één minuut start u een zaak.
  • Voordelig: een incassotraject kost u slechts €19,95.
  • Payt levert geld op, doordat u de incasso- en rentekosten over het te vorderen bedrag zelf mag behouden.

Start direct een incassotraject of lees meer over het online incassotraject van Payt.

Payt voor mkb

Iedere mkb-organisatie krijgt er mee te maken: slecht betalende klanten of, nog erger, niet-betalende klanten. U kunt achterstallige betalingen voor een bepaald gedeelte voorkomen door een strak debiteurenbeheer te voeren. Toch blijft er altijd een percentage klanten dat niet aan haar betalingsverplichtingen voldoet. Voor die klanten is er Payt. Payt heeft een online incassotraject ontwikkeld, waarmee u vanuit uw administratie- of boekhoudpakket met één druk op de knop, zonder tussenkomst van een extern incassobureau, een incassotraject kunt starten. Meer dan 400.000 mkb-ondernemers hebben al toegang tot de diensten van Payt vanuit hun boekhoudpakket. Wilt u weten hoe dat werkt? Lees meer.

Voordelen Payt voor het mkb:
  • Een incassotraject duurt maximaal 30 dagen en is zeer transparant.
  • Geen licentie- of abonnementskosten, een incassotraject kost slechts €19,95.
  • Payt levert geld op, doordat u de incasso- en rentekosten zelf mag behouden.

Start direct een incassotraject of lees meer over het online incassotraject van Payt.

Payt voor de grootzakelijke markt

Als grootzakelijke onderneming heeft u een enorm debiteurenproces. Naast een efficiëntieslag door middel van online debiteurenbeheer, biedt Payt ook online incassosoftware dat geschikt is voor grote ondernemingen. Vele grote, landelijke organisaties maken al gebruik van de incassosoftware van Payt.

Voordelen Payt voor de grootzakelijke markt

Het voordeel van de diensten van Payt is dat de software gemakkelijk te koppelen is met bijna 650 boekhoud- en administratiepakketten. Op die manier sluit uw online incassotraject naadloos aan op de al bestaande werkprocessen.

Hebben we nog geen koppeling ontwikkeld voor uw pakket, maar wilt u graag gebruik maken van de diensten van Payt? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat we de koppeling met ook uw pakket gewoon kunnen ontwikkelen. Meer voordelen van Payt.

Vraag een offerte aan!Ik wil meer informatie.