Voordelen online incasso

Payt zet de incassomarkt op zijn kop!

Payt heeft het minnelijke incassotraject geautomatiseerd. Daarmee veranderen we de traditionele markt drastisch en dagen we de bijbehorende incassobureaus uit. Zo bieden we een transparant incassotraject op basis van vaste prijzen en heldere dienstverlening. Een incassotraject waarbij u het proces op ieder gewenst moment kan beïnvloeden en bewaken. Vijf voordelen van online incasso op een rij!

Voordelen online incasso op een rij

  1. Payt levert geld op, doordat u de wettelijke incassokosten als schuldeiser zelf mag houden.
  2. Snel en efficiënt: binnen één minuut online een incassozaak gestart en binnen 30 dagen afgerond.
  3. Vaste prijs van €19,95 per zaak, ongeacht de hoogte van de vordering.
  4. Payt koppelt met bijna 650 boekhoud- en administratiepakketten.
  5. U draait aan de knoppen, Payt incasseert de openstaande vordering.
  6. Minder overhead, extra omzet en een verlaging van uw DSO.

Start een zaak binnen 1 minuut! of lees meer over het online incassotraject van Payt.

 

1. Payt levert geld op

Start u een incassozaak, dan horen daar wettelijke incassokosten bij. Deze incassokosten starten vanaf € 40,- en kunnen oplopen tot maximaal € 6.775,-. Traditionele incassokantoren claimen deze incassokosten voor hun dienstverlening, dat is hun verdienmodel. Payt brengt de wettelijke incassokosten wel in rekening bij uw schuldenaar, maar claimt deze kosten niet. U betaalt namelijk een vast bedrag van €19,95 per incassozaak. Bij betaling zijn de wettelijke incassokosten van uw vordering ook voor u. Dat zorgt ervoor dat Payt geld oplevert!

2. Snel en efficiënt

Met één druk op de knop en binnen één minuut start u een online incassozaak met Payt. De incassotrajecten hebben een vaste doorlooptijd van 30 dagen. Betaalt een debiteur niet binnen deze 30 dagen en heeft hij of zij ook geen betalingsafspraak gemaakt? Dan leert de ervaring dat de kans op een succesvol incassotraject minimaal is. Een snelle gang naar een deurwaarder is in zo’n geval de beste oplossing.

3. Vaste prijs van €19,95

Of het te vorderen bedrag nu € 500,- of € 50.000,- bedraagt, u betaalt bij Payt altijd een vast bedrag van €19,95 per zaak. De wettelijke incassokosten mag u bij ieder te vorderen bedrag zelf houden of kwijtschelden, hoe hoog deze wettelijke incassokosten ook zijn. Traditionele incassobureaus claimen dit bedrag. Payt doet dit niet. Daardoor levert een incassotraject u geld op, in plaats van dat het u geld kost.

4. Payt koppelt met 650+ boekhoudpakketten

Van Twinfield tot Moneybird en van Exact Online tot Snelstart, Payt koppelt met nagenoeg alle boekhoudpakketten van facturerend Nederland. Staat het boekhoudpakket dat u gebruikt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Onze developers ontwikkelen graag een koppeling met úw pakket!

5. U draait aan de knoppen van het incassoproces.

U draait letterlijk aan de knoppen van het incassotraject. Neemt uw klant na de eerste aanmaning direct contact met u op, en treft u een betalingsregeling met hem of haar, dan kunt u deze vastleggen in de online omgeving van Payt. Komt de klant de overeengekomen betalingsafspraken niet na? Dan vervolgt Payt automatisch het incassotraject. Een traject tussentijds stopzetten of pauzeren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Payt biedt u een online incassotraject waarbij u het proces op ieder gewenst moment kunt beïnvloeden, pauzeren, bewaken en stopzetten. Wel zo’n geruststellend idee!

Start een zaak! of lees meer over het online incassotraject van Payt.