Incassosoftware

Slimme software, perfect voor grootzakelijke ondernemingen

incasso-softwarePayt stelt u, met behulp van geavanceerde incassosoftware, in staat uw debiteurenbeheer efficiënt en gestructureerd te laten verlopen. Ook kunt u eenvoudig incassotrajecten online starten en bewaken. Iedere dag werkt een enthousiast team van ontwikkelaars aan de doorontwikkeling van het platform van Payt.

Incassosoftware voor de grootzakelijke markt

Voor organisaties die veel facturen versturen, is het prettig dat het debiteurenbeheer en incassotraject zoveel mogelijk geautomatiseerd is. Een duidelijk en gestructureerd debiteurenbeheer leidt tot een sterke vermindering van het aantal openstaande vorderingen en zorgt er bovendien voor dat u meer tijd hebt voor persoonlijk contact met uw klanten, als de situatie daarom vraagt.
Het platform van Payt wordt in eigen beheer ontwikkeld. Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat de software van Payt naadloos aansluit op uw bestaande software.

Maak een afspraak!

Payt automatiseert uw incassoproces

Payt zorgt ervoor dat u invloed hebt en houdt op de documentenstroom en de bijbehorende tijdslijnen. Bovendien verkrijgt u met het platform van Payt betrouwbare en bruikbare managementinformatie.

gerechtelijk-process

Software as a Service

Payt is een software as a service (SaaS) applicatie. Dat betekent dat we een online dienstverlener zijn en software als dienst aanbieden aan onze klanten. Om die reden is Payt ook niet te vergelijken met een incassobureau. Payt is namelijk een alternatief voor de traditionele bureau’s en daarmee veranderen we de traditionele markt drastisch.

Payt is de oplossing voor bedrijven die hun administratie en debiteurenbeheer willen flexibiliseren en efficiënter willen inrichten.

  • Payt is verantwoordelijk voor het beheer, de hosting, compatibiliteit en het onderhoud van het platform, u kunt zich richten op het gebruik ervan.
  • U betaalt geen dure licentie- of abonnementskosten, alleen voor de kosten van het gebruik.
  • Het platform van Payt is uitermate gebruiksvriendelijk, goed beveiligd en overal bereikbaar.

Laat Payt meedenken met het optimaliseren van uw debiteurenbeheer en incassoproces.

Maak een afspraak!