Online Incasso

Start eenvoudig een incassotraject in eigen beheer

Snel en eenvoudig een incassotraject starten, zonder tussenkomst van incassobureaus? Dat kan met de software van Payt! U draait aan de knoppen, Payt zorgt ervoor dat uw rekeningen betaald worden.

Niet-betalende klanten

Niets vervelender dan een klant die niet betaalt. Wij begrijpen dat het inschakelen van een incassobureau een flinke stap is. Daarmee zet u de relatie met uw klant op het spel en bovendien zijn de kosten van een incassobureau niet mals op het moment dat uw klant de incasso- en rentekosten weigert te betalen.

Online incasso van Payt

Payt heeft het incassotraject volledig geautomatiseerd. U start eenvoudig en snel een online zaak met Payt, waarna uw klant op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande facturen wordt gewezen. De manier waarop, dat bepaalt u zelf. Van elektronische tot telefonische herinneringen en van het sturen van sms-berichten tot het bezorgen van een brief: bij Payt behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Online incasso starten  of lees meer over het minnelijke incassotraject van Payt.

Van minnelijke incasso naar gerechtelijke incasso

Is het incassotraject van Payt afgerond, maar heeft de schuldenaar de openstaande facturen nog niet betaald, dan kunt u ervoor kiezen een gerechtelijk incassotraject te starten. De software van Payt stelt u in staat om na een minnelijk incassotraject eenvoudig over te stappen naar een gerechtelijk incassotraject.

gerechtelijk-process