Wat is online debiteurenbeheer?

Payt is een online dienstverlener die software heeft ontwikkeld voor het debiteurenbeheer van organisaties. Met de software van Payt kunnen organisaties hun debiteurenbeheer sneller en efficiënter afhandelen, met grote kostenbesparingen tot gevolg.

Wat is online debiteurenbeheer?

Payt is te koppelen met bijna 650 verschillende boekhoud- en administratiepakketten en vormt als het ware het verlengstuk van uw administratie. Payt genereert de factuurgegevens uit uw boekhoudpakket en verstuurt de facturen vervolgens automatisch naar uw klanten.

U behoudt daarbij de volledige controle. Zo stelt u van te voren in na hoeveel weken u een herinnering wilt versturen. De software van Payt controleert of de betaling in die periode is voldaan. Is dat niet het geval, dan verstuurt het platform van Payt automatisch een eerste en tweede herinnering. Het tussentijds stopzetten of pauzeren van het proces per klant is eveneens mogelijk.

Directe communicatie met uw klanten

Een van de veelgehoorde voordelen van Payt is dat u zeer gemakkelijk met uw klanten over (openstaande) facturen kunt communiceren. Dat komt doordat iedere klant een online dossier bij Payt heeft. Vanuit de factuur die zij in hun mail ontvangen, kunnen ze gemakkelijk doorklikken naar dat online dossier en vervolgens een vraag of opmerking bij de factuur plaatsen. U kunt daar op reageren, zodat u snel en laagdrempelig contact hebt met uw klant. Wel zo prettig!

Offerte online debiteurenbeheer aanvragen