Voor wie is online debiteurenbeheer?

De software van Payt is ontwikkeld met de gedachte een efficiëntieslag te realiseren voor facturerend Nederland. Het debiteurenproces neemt in de meeste organisaties veel tijd in beslag en menselijke krachten zijn nu eenmaal niet altijd even accuraat. Door het proces te automatiseren hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw debiteurenproces: dit verloopt correct, automatisch en gestructureerd met de diensten van Payt.

Van mkb tot grootzakelijk

Het online debiteurenbeheer van Payt is het meest geschikt voor het mkb en voor grootzakelijke ondernemingen. Of u nu 50 facturen of 20.000 facturen per maand verstuurt: de software van Payt maakt het u gemakkelijk. Bovendien is het zeer eenvoudig om een gedifferentieerd debiteurenbeheer te voeren, zelfs tot op factuurniveau. Iedere klant is immers weer anders. Door de software van Payt kunt u een efficiënter debiteurenbeheer voeren en tegelijkertijd het persoonlijk contact met uw klanten verbeteren.

Offerte aanvragen of meer lezen over online debiteurenbeheer.

Flexibiliseren van facturatie en debiteurenbeheer

Door het debiteurenbeheer van uw organisatie te automatiseren, flexibiliseert u de workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures. Bovendien stelt de software van Payt u in staat om zeer snel en eenvoudig te communiceren met uw klanten. Of u nu een mkb-organisatie leidt of een grootzakelijke onderneming: in alle gevallen zorgt de automatisering van het debiteurenbeheer voor minder druk op de administratieve afdeling.

online-debiteurenbeheer

Managementinformatie via Payt

Het debiteurenbeheer van Payt voorziet u van realtime rapportages op basis van bijvoorbeeld DSO, Days Sales Outstanding, het aantal dagen dat uw klanten er gemiddeld over doen om hun facturen te voldoen. Ook kunt u rapportages ontvangen van het klantcontact of over de ouderdom per type debiteur. Zeer nuttige managementinformatie, die u in staat stelt uw organisatie en afdelingen te sturen en te managen.

Minnelijke incasso

Een ander voordeel voor mkb- en grootzakelijke ondernemingen is dat u met de diensten van Payt zelfstandig minnelijke incassotrajecten kunt starten, zonder tussenkomst van een incassobureau. In dat minnelijke incassotraject wordt het label van Payt Incasso gebruikt. Op die manier geeft u een duidelijk signaal af aan uw niet-betalende klanten, zonder dat u de controle over het proces verliest.

Meer voordelen van Payt