Tarieven online debiteurenbeheer

Payt, levert geld op

Dat online debiteurenbeheer zeer kostenbesparend werkt voor organisaties, is iets dat wij van Payt met zekerheid durven te stellen. Doordat facturen en herinneringen automatisch verstuurd worden en het klantcontact op zeer efficiënte wijze gefaciliteerd wordt door het platform van Payt, houden uw medewerkers tijd over voor andere administratieve zaken. De personeelskosten zijn immers de hoogste kosten voor een organisatie. Een prettig idee dat de kostbare tijd van uw medewerkers in andere (administratieve) zaken gestoken kan worden.

Wat kost online debiteurenbeheer van Payt?

Omdat iedere organisatie anders is, werken we met een vaste prijs per administratie (vanaf € 25,- per maand) en een vast bedrag per factuur (max. € 0,25 o.b.v. digitale verzending). Als een factuur onbetaald blijft, worden deze automatisch opgevolgd tot de laatste herinnering. Dat zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt voor een pakketprijs én dat u precies kunt zien wat het debiteurenbeheer u heeft gekost. Transparanter kan niet!

In gesprek? Graag!

Graag gaan we met u in gesprek over een mogelijke samenwerking. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek horen we graag van u hoe uw huidige administratie en debiteurenbeheer eruit ziet. Aan de hand daarvan stellen wij een passende oplossing voor.

Afspraak maken!