Kredietcheck

Hoe is het betaalgedrag van uw prospect?

Een nieuwe klant! Dat geeft toch iedere keer weer een kick, hoe groot of klein uw organisatie ook is. U hoopt op een goede en langdurige relatie. Dat kan alleen als beide partijen aan hun wederzijdse verplichtingen voldoen. U levert netjes de dienst of het product, de klant betaalt daarvoor. Zo spreek je het met elkaar af. Toch?

Gerust zaken doen door een kredietcheck van Payt

Of uw potentiële klant ook een goed betalende klant is, kunt u van tevoren niet aan hem of haar zien. Een kredietcheck geeft u dat inzicht. Steeds meer bedrijven willen weten hoe het gesteld is met de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van een potentiële klant. Door gebruik te maken van een kredietcheck van Payt, verkleint u het risico op wanbetaling. Voor een klein bedrag van slechts € 7,50 ontvangt u een overzichtelijk, gefundeerd en actueel financiëel rapport van uw potentiële klant.

Doe de kredietcheck!

Waarom een kredietcheck?

U kunt een kredietrapport inzetten als basis voor eventuele betalingsafspraken met uw potentiële klant. Staat hij of zij bekend als een slechte betaler, dan kunt u bijvoorbeeld afspreken dat de diensten of het product eerst betaald worden, voordat wordt overgegaan tot levering.