Koppeling met pakketten

Voor ieder boekhoudpakket een koppeling met Payt

Van Exact Online, Twinfield en Snelstart tot Moneybird, Wefact en Informer. Payt koppelt met bijna 650 facturatie-, administratie- en boekhoudpakketten. Dat betekent dat we voor praktisch ieder pakket een koppeling hebben. Ook voor úw boekhouding en administratie.

Facturatie en herinneringen via pakketkoppelingen met Payt

Door uw pakket te koppelen aan het platform van Payt worden facturen en herinneringen van uw organisatie automatisch verstuurd. Bovendien is het heel gemakkelijk om een incassotraject te starten en te beheren en kunt u gemakkelijk volgen of een factuur voldaan is, of dat er een herinnering verstuurd wordt naar de desbetreffende klant. (Deel-)betalingen worden bovendien dagelijks meegenomen. Op die manier wordt zowel het debiteurenbeheer als een minnelijk incassotraject zeer eenvoudig.

Koppelt Payt met uw pakket?

Hieronder vindt u een aantal populaire facturatie-, administratie- en boekhoudpakketten waarmee Payt is te koppelen. Meer pakketten vindt u op onze partnerpagina. Staat uw boekhoudpakket ook daar niet tussen, maar wilt u graag gebruik maken van de diensten van Payt? Neem dan contact met ons op. In overleg is veel mogelijk!

Informatie aanvragen!